Η Τουρκία αναπτύσσει νέο σύστημα αεράμυνας

Freepen.gr - Το πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, την Τετάρτη, άρχισαν να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους να χρησιμοποιούν το σύστημα αεροπορικής άμυνας «Hissar», το οποίο είναι το πρώτο εγχώρια κατασκευασμένο πυραυλικό αμυντικό σύστημα.

Το πρακτορείο επεσήμανε ότι το πυραυλικό αμυντικό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε από την Προεδρία των τουρκικών αμυντικών βιομηχανιών, έχει προσαρμοστεί να προσομοιώνει συσκευές για να μάθει τους ρόλους πολλαπλών εργασιών του αμυντικού συστήματος.

Πρόσθεσε ότι η εκπαίδευση στοχεύει να παρέχει στους εκπαιδευόμενους όλες τις δυνατότητες, τις γνώσεις και τις δεξιότητες του συστήματος για να εξασφαλίσει την πιο αποτελεσματική χρήση συστημάτων σύμφωνα με τις γενικές και τακτικές απαιτήσεις, με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από την τουρκική εταιρεία Aselsan for Military Electronic Industries.

Σύμφωνα με το Anadolu, τα συστήματα θα είναι αποτελεσματικά ενάντια σε αεροπλάνα, ελικόπτερα, πυραύλους, αεροσκάφη και πυραύλους αέρος-επιφανείας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail