Έκλεψε ρολόι στη Μύκονο και κατέληξε με...βραχιόλια

ZEBULON72 / pixabay
Στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση συγκεκριμένων μορφών εγκληματικότητας, εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ημεδαπού στη Μύκονο και συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει άλλους τρεις αλλοδαπούς, συνεργούς του συλληφθέντα, τα στοιχεία των οποίων έχουν προσδιοριστεί και αναζητούνται.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε, την Πέμπτη (20 Μαΐου 2021) πρώτες πρωινές ώρες οι κατηγορούμενοι αφού εντόπισαν ημεδαπό που κινούταν πεζός στη Χώρα Μυκόνου, δύο από αυτούς του αφαίρεσαν με σωματική βία ρολόι χειρός μεγάλης χρηματικής αξίας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης και έπειτα από ενδελεχή αξιοποίηση στοιχείων την Παρασκευή (21 Μαΐου 2021) το μεσημέρι συνελήφθη ο 40χρονος δράστης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν το χρηματικό πόσο των 245 ευρώ, αεροπορικά - ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κινητό τηλέφωνο και χειρόγραφες σημειώσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, του ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατείται και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο έχει τεθεί σε εφαρμογή ενισχυμένο πρόγραμμα ασφάλειας και αστυνόμευσης, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στη διασφάλιση σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail