Ολέθριο λάθος του Μαξίμου που επέτρεψε στον Τσαβούσογλου να επισκεφτεί πρώτα τη Θράκη!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μου που ήθελαν τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επισκέπτεται την Θράκη πριν τις συναντήσεις του στην Αθήνα και τα Χανιά, προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένα, τα οποία όμως η Ελλάδα θα μπορούσε να τα έχει εμποδίσει.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Αποδεικνύεται ότι το πράσινο φως που δόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και δημιούργησε ένταση για ακόμα μια φορά στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον έλληνα υπουργό  εξωτερικών, ήταν ένα ολέθριο λάθος. Η όλη διαδικασία έπρεπε να γίνει όπως είχε γίνει και με τον «πολιτικό προϊστάμενο» του Τσαβούσογλου, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είτε ως πρωθυπουργός επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή είτε ως πρόεδρος επί προεδρίας Προκόπη Παυλόπουλου, υποχρεώθηκε πρώτα να επισκεφθεί την Αθήνα όπου οι έλληνες ηγέτες του κατέστησαν σαφές ότι οποιαδήποτε αναφορά σε τουρκική μειονότητα, είναι μη αποδεκτή και θα επιφέρει συνέπειες.

Γι’ αυτό και στις δύο επισκέψεις ο Ερντογάν δεν τόλμησε να κάνει αναφορά στον όρο «τουρκική» μειονότητα!

Ο Τσαβούσογλου όμως άρχισε τις προκλήσεις με το που πάτησε το πόδι του. Κάνοντας αυτά που δεν είχε τολμήσει να κάνει ούτε ο Ερντογάν. Συγκεκριμένα, σήκωσε δύο μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου ξεκάθαρα κάνει λόγο για «τουρκική» μειονότητα στην ελληνική Θράκη!

Η πρώτη αναφορά έγινε κυριολεκτικά με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο!

Η δεύτερη όμως αναφορά η οποία είναι ακόμα χειρότερη, έγινε μπροστά στον επικίνδυνο ισλαμιστή – ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε, ο οποίος πρόσφατα είχε υψώσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την σημαία της Τζιχάντ, καλώντας για έφοδο του στρατού του Ισλάμ στην Ιερουσαλήμ!

Πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Ο Νίκος Δένδιας είναι υποχρεωμένος να απαιτήσει την άμεση ανασκευή της προκλητικής δήλωσης του Τσαβούσογλου, που συνιστά παραβίαση της συνθήκης της Λωζάννης.
Είναι αδιανόητο αυτή η πρόκληση να μην αναπάντητη, διότι σε τέτοια περίπτωση συνιστά αποδοχή της.

Αναμένουμε λοιπόν ως Έλληνες από την ελληνική κυβέρνηση, κυρίως όμως από τον Νίκο Δένδια, διότι το Μέγαρο Μαξίμου φέρει τεράστια ευθύνη γι’ αυτό που συνέβη πριν από λίγο στην Θράκη, να υπερασπίσει την ελληνική κυριαρχία, την εθνική μας ακεραιότητα.

Ό,τι ακριβώς έκανε δηλαδή ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά την επίσκεψή του Ερντογάν στην Ελλάδα, όπου όταν ο τούρκος πρόεδρος όχι μάλιστα σε Ελληνικό έδαφος, αλλά σε συνέντευξή του πριν την επίσκεψη είχε θέσει θέμα Λωζάνης, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον κατακεραύνωσε με το που πάτησα το πόδι του στην Ελλάδα! Έτσι κλείνουν τα θέματα εν τη γένεση τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail