Ο παρατρεχάμενος του Σουλτάνου που ετοίμαζε φιέστα στην περιοχή της Ξάνθης, ανέκρουσε πρύμναν

Ηχηρό χαστούκι δέχθηκε ο Τσαβούσογλου από τους Πομάκους της Θράκης. Τον χαρακτήρισαν ανεπιθύμητο στην περιοχή τους «Persona non grata». Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα γινόταν δεκτός, όπως αναφέρουν σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν, θα ήταν αν είχε σκοπό να τους επισκεφθεί για να ζητήσει συγγνώμη για τη ρατσιστική βία, τους ξυλοδαρμούς, τι απειλές, τον κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό από εγχώριους μισθοδοτούμενους εκπροσώπους του εθνικισμού της Τουρκίας, των οπαδών της φασιστικής – τρομοκρατικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων για όσα πέρασαν στα χέρια τους οι Πομάκοι από την εποχή ακόμη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Γεγονότα που οδήγησαν τις γυναίκες Πομάκες να πέφτουν από τις οροσειρές της Ροδόπης, πολύ πριν πέσουν οι Σουλιώτισσες για να αποφύγουν τη βαρβαρότητα των Οθωμανών κατακτητών. Γι’ αυτό και δηλώνουν ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης, ότι ο Τσαβούσογλου είναι ανεπιθύμητος στα Πομακοχώρια. 

Έτσι ο παρατρεχάμενος του Σουλτάνου που ετοίμαζε φιέστα στην περιοχή της Ξάνθης, ανέκρουσε πρύμναν. Άλλαξε τα πλάνα του και θα περιοριστεί σε επίσκεψη στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, όπου θα προσπαθήσει, μαζί με ψευτομουφτήδες και Τούρκους πράκτορες του Προξενείου, να ξεπλύνει το ρεζιλίκι που του επεφύλαξαν οι Έλληνες Πομάκοι της Ξάνθης. 

Απ’ ότι φαίνεται δεν θα πετύχει το επιδιωκόμενο εθνικιστικό παραλήρημα που ετοίμαζε μέσα στη χώρα μας, προκειμένου να εντυπωσιάσει το εσωτερικό του ακροατήριο στην Τουρκία που έχει αρχίσει εδώ και καιρό να αμφισβητεί ευθέως τα τερτίπια του Ερντογάν και να τον κατατάσσει τέταρτο και καταϊδρωμένο στις δημοσκοπήσεις που γίνονται στην Τουρκία. 

Θέλω να πιστεύω πως θα ακολουθήσει κι άλλο ράπισμα από τον Έλληνα ΥΠΕΞ όταν τολμήσει να ξεστομίσει στην Αθήνα, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, θέμα για δήθεν Τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη. 

Εκεί θα πρέπει ν’ ακούσει από τον κ. Δένδια τα εξ αμάξης, για Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, για Ίμβρο και Τένεδο, για Θεολογική Σχολή της Χάλκης, για τα μνημεία του Ελληνισμού του Πόντου που καταρρέουν με σκοπό να χαθεί κάθε τι που αποδεικνύει την ύπαρξη Ελληνικού στοιχείου στην περιοχή 2.500 χρόνια πριν, όταν ακόμη οι Μογγόλοι της Τουρκίας ήταν νομάδες στις στέπες του Καυκάσου. 

Αφού έγινε η αρχή με το Δένδια να του τα ψέλνει στην Άγκυρα, ας ολοκληρωθεί το έργο στην Αθήνα, για να τελειώνουμε μια και καλή με την Τουρκική θρασύτητα, αλαζονεία και μεγαλομανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail