Μήνυμα των κοριτσιών του Κουρδιστάν: Θα νικήσουμε τον τουρκικό φασισμό παντού!

Freepen.gr - Η ιστορική αντίσταση των ανταρτών του Κουρδιστάν συνεχίζεται ενάντια στην εισβολή του τουρκικού κράτους στο Avashin, το Zap και τη Metina στις αμυντικές ζώνες της Medya στο βόρειο Ιράκ. Οι αντάρτισσες της YJA Star μίλησαν στο πρακτορείο ANF για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις και την αντίσταση των ανταρτών.

Η Rojbîn Berfîn Can υπενθύμισε την επιτυχημένη αντίσταση των αντάρτων στο Garê τον περασμένο Φεβρουάριο και είπε: «Εμείς, ως αντάρτες του YJA Star, θα αντισταθούμε στο όνομα των ανταρτών Şoreş και των άλλων ανταρτών που αντιστέκονται στο Garê. Θα πάρουμε παράδειγμα από την αντίσταση στο Garê, η οποία βασίστηκε σε σήραγγες πολέμου και άλλες σύγχρονες τεχνικές πολέμου. Θα είμαστε επιτυχημένοι στην απάντησή μας στο φασιστικό τουρκικό κράτος όχι μόνο στο Zap, τον Avashin και τη Metina, αλλά παντού".

Η Can είπε ότι εάν το τουρκικό κράτος εμβαθύνει τον πόλεμο, οι αντάρτες θα αυξήσουν επίσης την αντίσταση και πρόσθεσαν: "Θα ακολουθήσουμε την αντίσταση των φίλων Rüstem και Esmer που έπεσαν ως μάρτυρες στο Heftanîn. Θα αντισταθούμε στο τέλος και θα εκδικηθούμε για τους μάρτυρες φίλους μας".

Η Viyan Egîd, δήλωσε ότι θα αντισταθεί στην κατοχή των περιοχών του Κουρδιστάν μέχρι το τέλος και πρόσθεσε: «Το τουρκικό κράτος χρησιμοποιεί κάθε είδους τεχνολογία για να εισέλθει στα βουνά του Κουρδιστάν. Εμείς, ως μαχήτριες του YJA Star και HPG, θα ανταποκριθούμε με το πνεύμα της αντίστασης του Garê. Η δύναμη που παίρνουμε από το Garê θα είναι αρκετή για να νικήσουμε τον εχθρό".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail