Δικαιώματα υπέρ των εμβολιασμένων θα υποστήριζε μονάχα ο Χίτλερ

PDPics / pixabay
Αν σήμερα οι εμβολιασμένοι αποκτήσουν περισσότερα δικαιώματα, τότε μην απορήσετε σε μερικά χρόνια από τώρα αν δείτε να επιστρέφουμε στις μαύρες μέρες όπου τα δικαιώματα των λευκών ήταν πολύ περισσότερα από εκείνα των έγχρωμων.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Η θεσμοθέτηση δικαιωμάτων υπέρ μιας κοινωνικής ομάδας έναντι κάποιας άλλης, πρέπει όλοι να καταλάβουν και ιδιαίτερα οι κυβερνώντες, ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αυτά τα σημειώνω με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έγιναν σε γνωστό φιλοκυβερνητικό σταθμό.

Αν σήμερα οι εμβολιασμένοι ζητάνε περισσότερα δικαιώματα, αύριο θα ζητάνε οι πλούσιοι, μεθαύριο οι άσπροι και παραμεθαύριο οι ναζιστές και τότε δεν θα έχεις κανένα λόγο να τους πεις όχι γιατί ήδη εσύ θα έχεις κάνει την αρχή!

Συγχαρητήρια, ως τώρα, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν άφησε τις σειρήνες των άσχετων περί τα νομικά διάφορων ειδικών να ακούσουν τις ακραίες προτάσεις περί περισσότερων δικαιωμάτων των εμβολιασμένων αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό μία τεράστια συνταγματική εκτροπή της χώρας που μοιραία θα οδηγούσε σε ακραίες καταστάσεις, σκληρές συγκρούσεις και ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail