Κήποι στη Μπολόνια με το όνομα του Εθνικού μας ποιητή Σολωμού και του Γιώργου Σεφέρη

Τα ονόματα του Εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού και του Γιώργου Σεφέρη δόθηκαν σε δύο κήπους της περιοχής Σαν Ντονάτο – Σαν Βιτάλε στη Μπολόνια. Πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή στην οποία συμμετείχε διαδικτυακά από ελληνικής πλευράς ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος της Μπολόνια, Βιρτζίνιο Μερόλα, ο Πρόεδρος της περιοχής Σαν Ντονάτο – Σαν Βιτάλε, Δρ. Σιμόνε Μπορσάρι και η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Εμίλια – Ρομάνα, Έλενα Μέτσιου.

«Στο εξής οι δύο κήποι στην περιοχή Σαν Ντονάτο – Σαν Βιτάλε του Δήμου της Μπολόνια θα αποτελέσουν δύο τόπους νοητής σύνδεσης και συνάντησης μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας» δήλωσε ο Γιάννης Χρυσουλάκης.

Από: newsbreak.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail