Τζήμερος: Αν ο τραγικός σύζυγος είχε πετύχει να αμυνθεί, σήμερα θα τον έσερναν στα δικαστήρια!

Αν ο τραγικός σύζυγος και πατέρας στα Γλυκά Νερά οπλοφορούσε και είχε αμυνθεί επιτυχώς, θα τον έσερναν στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι δεν εφάρμοσε "αναλογική βία" και όλοι οι προοδευτικούληδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι θα λέγαν "μα, να τους σκοτώσει για 15.000 ευρώ;".

Καιρός να αλλάξει η βλακώδης, εγκληματική, ληστοπροστατευτική νομοθεσία που απαιτεί να ξέρεις εκ των προτέρων τι είδους βία σκοπεύει να ασκήσει ο ληστής για να μην τον... αδικήσεις και ασκήσεις μεγαλύτερη (μα πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί που το νομοθέτησαν κι αυτοί που δεν το αλλάζουν!) και να υιοθετήσουμε το ελβετικό μοντέλο. 

Ο ληστής / δυνητικός δολοφόνος να ξέρει ότι από τη στιγμή που παραβιάζει την ιδιοκτησία κάποιου μπορεί να βρεθεί ξαπλωμένος με μερικές κουμπότρυπες επιπλέον.

Θάνος Τζήμερος 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail