Ο Ερντογάν θα κάνει ό,τι χρειαστεί για την Ιερουσαλήμ! Μέχρι και παγκόσμιο πυρηνικό ιερό πόλεμο (τζιχάντ)

Πολύ ανοιχτά ο Ερντογάν κηρύττει τζιχάντ κατά του Ισραήλ και εμπλέκει δυνάμεις με πυρηνικά όπλα σε αυτή την αναμέτρηση.

Απροκάλυπτα ο πρόεδρος της Τουρκίας καλεί όλους τους μουσουλμάνους να μην αφήσουν η Ιερουσαλήμ «να πέσει» στους Ισραηλινούς.

Από: tribune.gr

Μάλλον του… ξεφεύγει η λεπτομέρεια ότι η Ιερουσαλήμ είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ και ελέγχεται όλη από το κράτος του Ισραήλ.

Ποια Ιερουσαλήμ να μην πέσει; Την έχει όλη το Ισραήλ από τον Πόλεμο των Έξι Ημερών (1967).

Στην πραγματικότητα το κάλεσμα του Ερντογάν δεν είναι για να μην πέσει η Ιερουσαλήμ στους Ισραηλινούς αλλά για να προκαλέσει τζιχάντ για «απελευθέρωσή» της από τους Ισραηλινούς, όπως μεταδόθηκε και από τα μεγάφωνα των μιναρέδων της Αγίας Σοφίας [δείτε εδώ].

Ο Τούρκος πρόεδρος υποκινεί σε θρησκευτικό πόλεμο κατά του Ισραήλ αποσκοπώντας να καταστρέψει τη Συμμαχία της Ανατολικής Μεσογείου και τις Συμφωνίες του Αβραάμ.

Δηλαδή, επιχειρεί αποσταθεροποίηση όλης της περιοχής και ισοπέδωση του Ισραήλ για να οικοδομήσει πάνω στα ερείπια των αρχαίων λαών τη νεο-οθωμανική του τυραννία.

Γνωρίζει ότι ελληνικός και ισραηλινός στρατός μαζί μπορούν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Τουρκία, για αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει ρήγμα με τον αραβικό κόσμο.

Στο νέο του κάλεσμα για τζιχάντ κατά του Ισραήλ, ο Ερντογάν κήρυξε:

«Μία νέα επίθεση εξαπολύθηκε χρησιμοποιώντας την Ιερουσαλήμ για να στοχεύσει ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και όλους τους μουσουλμάνους. (…)

»Εάν η Ιερουσαλήμ πέσει, δεν θα μπορούμε να προστατέψουμε τη Μεδίνα.

»Εάν η Μεδίνα πέσει, δεν θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τη Μέκκα.

»Εάν η Μέκκα πέσει, θα χάσουμε επίσης την Κάαμπα.

»Να μην ξεχνάτε ότι η Ιερουσαλήμ σημαίνει Κωνσταντινούπολη, Ισλαμπάντ (Πακιστάν) και Τζακάρτα (Ινδονησία), η Μεδίνα σημαίνει Κάιρο, Δαμασκός και Βαγδάτη».

Ποιος του είπε ότι η Μεδίνα και η Μέκκα είναι απροστάτευτες. Τις προστατεύουν οι Άραβες της αραβικής χερσονήσου. Δεν έχουν ανάγκη από «προστάτη» τον Ερντογάν.

Φροντίζει επίσης να εμπλέξει στο παραλήρημά του το Πακιστάν και την Ινδονησία.

Στο ταραγμένο και φοβισμένο του μυαλό, επειδή κατρακυλά στις δημοσκοπήσεις και ξέρει ότι εάν φύγει από την εξουσία περιμένει ειδικό δικαστήριο τον ίδιο και την οικογένειά του, δεν έχει καμία απολύτως αναστολή να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο.

Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο εάν λάβουμε υπόψη μας ότι Πακιστάν και Ισραήλ έχουν πυρηνικά όπλα.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατέψουμε ότι μας εμπιστεύθηκε ο Θεός και σε εκείνους πριν από εμάς», συνεχίζει παρακάτω στην ομιλία του.

Ό,τι είναι απαραίτητο σημαίνει αυτό ακριβώς που εννοεί ο Ερντογάν. Ο Ερντογάν αντιμέτωπος με την αγχόνη δεν μπλοφάρει.

Το ζήτημα είναι για πόσο ακόμα η διεθνής κοινότητα και κυρίως η Δύση θα κάθεται να ανέχεται αυτόν τον ημιπαράφρονα μαφιόζο και τρομοκράτη.

Μην τον υποτιμάτε τον Ερντογάν. Δεν είναι μόνος του, έχει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και όλους τους τζιχαντιστές στο πλευρό του.

Νωρίτερα απείλησε τη Γαλλία με «γκιλοτίνα» και την Ευρωπαϊκή Ένωση με πανισλαμική εξέγερση 6 εκατ. Τούρκων και 35 εκατ. μουσουλμάνων που ζούνε στις ευρωπαϊκές χώρες.

Δείγματα ότι μπορεί να το κάνει έχει δώσει, όταν υποκίνησε το 2017, πριν το τουρκικό συνταγματικό δημοψήφισμα, ταραχές σε ευρωπαϊκές πόλεις που δεν τον δέχτηκαν να διεξάγει προεκλογικές ομιλίες στους Τούρκους μετανάστες.

Επειδή τον υποτιμάτε τον Ερντογάν έφθασε μέχρι εδώ.

Και τώρα απειλεί με ισλαμικές εξεγέρσεις μέσα στις χώρες μας και ευθέως με πυρηνικό όλεθρο το Ισραήλ.

Το Τουρκικό Πρόβλημα θα λυθεί μόνο με μία νέα Συνθήκη των Σεβρών.

Αλλιώς πολύ σύντομα όλη η Μέση Ανατολή θα βυθιστεί στη φρίκη και μαζί οι μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, από τον Ερντογάν και τον χρηματοδότη του το Κατάρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail