Ρώσοι και Σέρβοι ασκούνται σε αντι-τρομοκρατικά σενάρια στη Σερβία

Serbian Defense Ministry
Οι συμμετέχοντες στην κοινή τακτική ρωσικής-σερβικής άσκησης προετοιμάστηκαν για την εκπλήρωση αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας την Παρασκευή.

"Το προσωπικό της Ρωσίας και της Σερβίας άρχισε να ασκείται κατά της τρομοκρατίας στο πλαίσιο της κοινής τακτικής άσκησης Ρωσίας-Σερβίας που ξεκίνησε στη Δημοκρατία της Σερβίας", ανέφερε το υπουργείο σε δήλωση.

"Οι μονάδες έψαξαν για τρομοκρατικές ομάδες στο έδαφος, έλαβαν μέτρα μέτρα κατά πιθανής ενέδρας και πραγματοποίησαν επιδρομή στο στρατόπεδο των υποθετικών μαχητών", ανέφερε το υπουργείο.

Τα στρατεύματα συμμετέχουν στις ασκήσεις με πυροβόλα όπλα, εξοπλισμό ελεύθερου σκοπευτή και πολυβόλα μεγάλης διαμέτρου, τοποθετημένα σε θωρακισμένα οχήματα, αναφέρει η δήλωση.

"Στατικοί και δυναμικοί στόχοι διαφόρων τύπων και αρθρωτός εξοπλισμός βολών χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν που να παραπέμπει σε ένα περιβάλλον μάχης", ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Οι κοινές τακτικές ασκήσεις Ρωσίας-Σερβίας θα διαρκέσουν έως τις 25 Μαΐου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail