Κυριακάτικη κόλαση από αέρος στο Ιντλίμπ με αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων

Dmitriy Vinogradov / Sputnik
Στις 16 Μαΐου, τα πολεμικά αεροσκάφη των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων πραγματοποίησαν τουλάχιστον 12 αεροπορικές επιδρομές στη βορειοδυτική συριακή περιοχή του Idlib, όπου δραστηριοποιούνται αρκετές τρομοκρατικές ομάδες.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εδρεύει στο Λονδίνο, οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν την πόλη Μπέρνας στo Idlib, καθώς και την πόλη Kabani στη Lattakia.

 "Δεν έχουν αναφερθεί θύματα", ανέφερε η ομάδα παρακολούθησης σε μια δημοσίευση.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις συνέπεσαν με επιθέσεις του συριακού πυροβολικού στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χαμά. Οι επιθέσεις έπληξαν τις πόλεις al-Ankawi, al-Qahera, al-Sarmaniyah και Kherbet al-Naqus.

Οι αεροπορικές επιθέσεις ήταν πιθανότατα απάντηση στις επανειλημμένες παραβιάσεις των μαχητών της κατάπαυσης του πυρός στο Idlib που κρατά εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail