Τουρκία: Δε μιλάμε με τον Ασαντ! Μιλάμε όμως με τις μυστικές υπηρεσίες του!

Freepen.gr - Ο Τούρκος προεδρικός εκπρόσωπος İbrahim Kalın διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η Άγκυρα είχε συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, σε απάντηση σε αναφορές από την αρχηγό του Κόμματος Good (İYİ) Meral Akşener πριν από λίγες ημέρες.

"Άκουσα ότι γίνονταν συναντήσεις με τον Άσαντ. Προσευχήθηκα να είναι αλήθεια", δήλωσε η Akşener κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στην Karar TV στις 8 Μαΐου.

Ο Kalın σχολίασε στις 12 Μαΐου ότι ήταν λάθος το συμπέρασμα πως οι συνομιλίες με τον Άσαντ είχαν αρχίσει μόνο και μόνο επειδή η Άγκυρα διεξήγαγε συνομιλίες με την Αίγυπτο, μια άλλη χώρα με την οποία η Τουρκία είχε τεταμένες σχέσεις.

"Δεν έχει νόημα να συμπεράνουμε ότι μιλάμε με τον Άσαντ μόνο και μόνο επειδή ξεκίνησε η διαδικασία ομαλοποίησης με την Αίγυπτο", δήλωσε ο Καλίν. "Δεν υπάρχουν συναντήσεις με τον Άσαντ. Οι μονάδες υπηρεσιών πληροφοριών συναντιούνται κάθε τόσο".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail