Πατά γερά πόδι στη Σερβία η Μόσχα: Δωρεά αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων

Freepen.gr - Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας Nebojša Stefanović και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ένοπλων Δυνάμεων, στρατηγός Μιλάν Μόισιλοβιτς παρακολούθησαν την παράδοση των αρμάτων μάχης T-72MS και των τεθωρακισμένων οχημάτων BRDM-2MS που δωρίστηκαν στη Σερβία από τη Ρωσική Ομοσπονδία στην στρατιωτική βάση "Mija Stanimirović στο Niš.

Πρόκειται για δωρεά από τη Ρωσική Ομοσπονδία προς τις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις αξίας περίπου 75 εκατομμυρίων ευρώ και περιλαμβάνει 30 θωρακισμένους μεταφορείς προσωπικού BRDM-2MS και 30 εκσυγχρονισμένα άρματα μάχης T-72 MS, βάσει συμφωνίας που επετεύχθη στο Σότσι από τους προέδρους Βούτσιτς και Πούτιν.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη Ρωσική Ομοσπονδία, διότι αυτή είναι μια ισχυρή ενίσχυση για τις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις - δήλωσε ο Stefanović μετά την παράδοση.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail