Δεν ξέχασαν τον Κώστα - Πέταξαν ψηλά στη μνήμη του

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε, στη νήσο Κάρπαθο, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεώργιου Γεραπετρίτη, ως Εκπροσώπου της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, μέλη της οικογένειας, Εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Στρατού και Ναυτικού, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, οι πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ στην ομιλία του μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «Απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόοδό μας, είναι να διδασκόμαστε από τα μαθήματα του παρελθόντος. Η διατήρηση της ιστορικής μνήμης μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας, όπως το ονειρευόταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

Θα είμαστε εδώ, πιστοί στις επάλξεις, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό για το οποίο εκείνος αγωνίστηκε και έδωσε τη ζωή του, να διατηρήσουμε τη χώρα μας ασφαλή και ευημερούσα για τις επόμενες γενιές».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail