Άλλοι δέκα Τούρκοι στρατιώτες έτοιμοι προς...παραλαβή από τα χέρια των Κούρδων

Freepen.gr - Το κέντρο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση που ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες ενέργειες των ανταρτών και επιθέσεις του τουρκικού στρατού στις αμυντικές ζώνες της Medya.

Σύμφωνα με τη δήλωση, οι δυνάμεις αεροπορικής άμυνας του Şehîd Delal χτύπησαν τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής στο λόφο Zendûra στη Μετίνα τρεις φορές το πρωί της Κυριακής. Οι στόχοι επλήγησαν στις 7:30, 8:15 και 9:40 π.μ. τοπική ώρα.

Στο Avashin, ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε από έναν ελεύθερο σκοπευτή της HPG στο λόφο Şehîd Dilgeş στις 7 Μαΐου. Επίσης, στο Avashin, μια επιχείρηση σαμποτάζ στις 8 Μαΐου στοχεύει μια τουρκική μονάδα που προσπαθούσε να προχωρήσει στο λόφο του Şehîd Ekin, σκοτώνοντας έναν στρατιώτη. Ο τουρκικός στρατός απομάκρυνε τον νεκρό μια ώρα αργότερα και αποσύρθηκε από το χώρο δράσης.

Στο Xakurke, δύο θέσεις των τουρκικών δυνάμεων στο λόφο Şehîd Şahan καταστράφηκαν εντελώς. Οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένα σύστημα ραντάρ στο λόφο καταστράφηκε επίσης. Η HPG αφιέρωσε τη δράση στους μάρτυρες που έπεσαν στο Mamreşo. Ο τουρκικός στρατός έβαλε φωτιά στη γύρω περιοχή μετά τη δράση και μετέφερε τους νεκρούς και τους τραυματίες με ελικόπτερα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail