Εμφύλιος πόλεμος στη Γαλλία;

Το θέμα αφορά κυρίως τα περίχωρα του Παρισιού και όχι μόνο, καθώς επίσης τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί – στα οποία «στοιβάζονται» χιλιάδες νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες, με την ισλαμική τρομοκρατία στο ζενίθ της. Αυτά φαίνεται πως κατακρίνουν οι Γάλλοι, θεωρώντας πως η κατάσταση της χώρας τους είναι πια εκτός ελέγχου – με τον κίνδυνο ενός εμφυλίου πολέμου μεγαλύτερο από ποτέ. Γνωρίζουν άλλωστε τι έχει συμβεί σε άλλες χώρες με αντίστοιχα προβλήματα, όπως κυρίως η Σουηδία – ενώ δεν θέλουν να βιώσουν ανάλογες συνθήκες. Με δεδομένο πάντως το ότι, οι οπαδοί του Ισλάμ που μένουν μόνιμα στην Ευρώπη έχουν υπερβεί ήδη τα 20.000.000, είναι δύσκολο να κατηγορήσει κανείς τους Γάλλους που ανησυχούν για την πατρίδα τους – ενώ είναι δεδομένη η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητας στη Γαλλία, η οποία προφανώς τρομάζει τον εγχώριο πληθυσμό της.

Aπό: analyst.gr

Επικαιρότητα

Η κατάσταση στη Γαλλία, στην οποία το ποσοστό των Μουσουλμάνων αυξάνεται συνεχώς, δεν είναι καθόλου καλή – κάτι που φαίνεται καθαρά από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο Macron μία ομάδα ενεργών στρατιωτικών, προειδοποιώντας τον πως διακυβεύεται η επιβίωση της Γαλλίας, λόγω των παραχωρήσεων του στον Ισλαμισμό. Η επιστολή αυτή, την οποία καταδίκασε η γαλλική κυβέρνηση, είναι η δεύτερη – όπου όμως, ενώ η πρώτη υπεγράφη και δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα από 20 Γάλλους ημισυνταξιούχους στρατηγούς (πηγή), η δεύτερη έχει υπογραφεί ήδη από 220.000 Πολίτες.

Ο υπουργός άμυνας δήλωσε πως θα τιμωρηθούν οι στρατιωτικοί, επειδή αψήφησαν έναν νόμο που τους απαγορεύει να εκφράζουν δημόσια απόψεις για τη θρησκεία και για την πολιτική – ενώ, όσον αφορά τη δεύτερη επιστολή, ο υπουργός εσωτερικών κατηγόρησε τους συντάκτες της, λέγοντας πως δεν είχαν το θάρρος να εκφράσουν επώνυμα την άποψη τους.

Περαιτέρω, οι συντάκτες της νέας επιστολής περιέγραψαν τον εαυτό τους ως μέρος μίας νεότερης γενιάς στρατιωτικών που έχουν υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, στο Μάλι και στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία – ενώ ορισμένοι έχουν συμμετάσχει σε εγχώριες αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις. Όπως αναφέρουν, έδωσαν τη ζωή τους για να αμυνθούν απέναντι στον Ισλαμισμό, στον οποίο ο Macron κάνει συνεχώς παραχωρήσεις εντός της Γαλλίας – ενώ δεν προτείνουν καμία επεκτατική ενέργεια και δεν ανησυχούν για τίποτα άλλο, αλλά μόνο για την επιβίωση της πατρίδας τους.

Μία πρόσφατη δημοσκόπηση τώρα, σε μία περίοδο πολιτικά αβέβαιη πριν από τις εκλογές του 2022, όπου αναμένεται ως κύριος αντίπαλος του Macron η επικεφαλής της ακροδεξιάς παράταξης, η M. Le Pen, διαπίστωσε πως η πλειοψηφία σχεδόν των Γάλλων συμφωνεί με τους στρατιωτικούς – σε σχέση με το ότι η χώρα τους κατευθύνεται σε εμφύλιο πόλεμο (πηγή). Όπως είχε γραφεί δε,

«Δεν είναι πλέον η ώρα να καθυστερήσουμε, αφού διαφορετικά σύντομα ο εμφύλιος πόλεμος θα θέσει τέλος σε αυτό το κλιμακούμενο χάος και στους θανάτους (=δολοφονίες Πολιτών από Ισλαμιστές) – για τους οποίους εσύ (=ο Macron), θα είσαι υπεύθυνος. Επίσης για χιλιάδες άλλους θανάτους».

Συνεχίζοντας, ο πρωθυπουργός της χώρας χαρακτήρισε τη σπάνια παρέμβαση των στρατιωτικών στην πολιτική ως μία πρωτοβουλία εναντίον όλων των δημοκρατικών αρχών της Γαλλίας – επίσης εναντίον της τιμής του στρατού και των στρατιωτικών καθηκόντων. Εν τούτοις, το 58% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση υποστηρίζουν τα λόγια των στρατιωτικών (πηγή) – ενώ το 84% συμφωνεί με την αύξηση της βίας και το 73% με την αποσύνθεση της κοινωνίας.

Προφανώς το θέμα αφορά κυρίως τα περίχωρα του Παρισιού και όχι μόνο, καθώς επίσης τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί – στα οποία «στοιβάζονται» χιλιάδες νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες, με την ισλαμική τρομοκρατία στο ζενίθ της. Αυτά φαίνεται πως κατακρίνουν οι Γάλλοι, θεωρώντας πως η κατάσταση της χώρας τους είναι πια εκτός ελέγχου – με τον κίνδυνο ενός εμφυλίου πολέμου μεγαλύτερο από ποτέ. Γνωρίζουν άλλωστε τι έχει συμβεί σε άλλες χώρες με αντίστοιχα προβλήματα, όπως κυρίως η Σουηδία – ενώ δεν θέλουν να βιώσουν ανάλογες συνθήκες.

Με δεδομένο πάντως το ότι, οι οπαδοί του Ισλάμ που μένουν μόνιμα στην Ευρώπη έχουν υπερβεί ήδη τα 20.000.000, είναι δύσκολο να κατηγορήσει κανείς τους Γάλλους που ανησυχούν για την πατρίδα τους – ενώ είναι δεδομένη η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητας στη Γαλλία, η οποία προφανώς τρομάζει τον εγχώριο πληθυσμό της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail