Γενί Σαφάκ - Σχέδιο για την προστασία της Παλαιστίνης: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Κατάρ να ηγηθούν!

Freepen.gr - "Σχέδιο για την προστασία της Παλαιστίνης: Τουρκία, Ιράν, Πακιστάν και Κατάρ να ηγηθούν!" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Γενί Σαφάκ. Ο αριθμός των θανάτων στις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα έχει ξεπεράσει τους 200, αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει:

Το Ισραήλ μπορεί να σταματήσει όχι με «δηλώσεις και καταδίκες», αλλά από τη «δύναμη προστασίας» που η Τουρκία έχει φέρει στην ημερήσια διάταξη του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας. Σύμφωνα με ειδικούς, οι μουσουλμανικές χώρες μπορούν να αναπτύξουν στρατεύματα στην Ιορδανία και το Λίβανο, τα οποία απειλούνται από την Παλαιστίνη και το Ισραήλ, και μπορούν να απολυθούν εκτός του ΟΗΕ.

 Μουσουλμανικές χώρες όπως η Τουρκία, το Ιράν, το Κατάρ, η Μαλαισία και το Πακιστάν μπορούν να δημιουργήσουν μια συμμαχική δύναμη εκδίδοντας μια δήλωση. Αυτός ο συνασπισμός να προστατεύσει τόσο τους Παλαιστίνιους όσο και τα ιερά μέρη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail