Κάθε μέσο πανελλαδικής εμβέλειας, έχει φτιάξει το δικό του τηλεοπτικό στάβλο

geralt / pixabay
Κάθε τηλεοπτικό μέσο πανελλαδικής εμβέλειας, έχει φτιάξει το δικό του τηλεοπτικό στάβλο. Εκεί στοιβάζονται για να ζήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ζωώδη κατάσταση, νέοι και νέες, έτοιμοι για όλα. Χωρίς ηθικούς φραγμούς. Χωρίς αρχές. Αναδεικνύοντας τα πρωτόγονα ανθρώπινα ένστικτα. Μοναδικός στόχος τους η γρήγορη ανέλιξη και η ανάδειξή τους σε “ασήμαντους διάσημους”, οι οποίοι δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα το θετικό στο φιλοθεάμον κοινό, εκτός από παρακμιακές και αγοραίες συμπεριφορές. 

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Υπάρχουν βέβαια και οι διάσημοι που παίρνουν μέρος. Θα έλεγα κυρίως πρώην διάσημοι, οι οποίοι πριν μπουν οριστικά στο περιθώριο της showbiz, θεωρούν πως τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν μια επανεκκίνηση για νέα καριέρα. Αυτή του διαθέσιμου για αυτοεξευτελισμό και μάντρωμα, έναντι μιας καλής αμοιβής, έστω και προσωρινής και την επανεμφάνισή τους στα τηλεοπτικά πράγματα. Τα κανάλια από την άλλη πλευρά, εκμεταλλευόμενα την ανεργία που προκάλεσε στο χώρο του πολιτισμού η περίοδος της πανδημίας και η απόλυτη εγκατάλειψη του καλλιτεχνικού κόσμου από το υπουργείο πολιτισμού, βρήκαν δεξαμενή άντλησης απελπισμένων καλλιτεχνών, που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τους κόπους μιας ζωής για ένα μηνιάτικο, μέσα στην περίοδο της κρίσης. 

Από την άλλη, αφού είδαν ότι ο κόσμος αρέσκεται στο χυδαίο, το πρόστυχο και το φτηνό, άρχισαν να συναγωνίζονται μεταξύ τους, ποια παραγωγή θα παρουσιάσει το πιο hot - soft pοrnο. Ήδη δημοσιεύτηκαν από το survivor φωτογραφίες από τη χαλάρωση των παικτών όπου ανάκατοι άνδρες και γυναίκες, λιάζονται ολόγυμνοι στις εξωτικές παραλίες που γυρίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι και δήθεν τυχαία τις διαρρέουν στον τύπο.

Σε άλλο πάλι, όπου ζουν σε ένα ανθρώπινο στάβλο καμιά εικοσαριά άτομα, ίσως και παραπάνω, άντρες και γυναίκες κάνουν μπανιστήρι οι μαντρωμένοι, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό, τις συμμετέχουσες στο παιχνίδι οι οποίες κάνουν αισθησιακά μπάνιο μπρος τις κάμερες και λικνίζονται σαν να βρίσκονται σε ερωτική περίπτυξη με το φακό. Την ώρα εκείνη σπάνε τα μηχανάκια της τηλεθέασης. 

Ενώ σε ένα άλλο τηλεοπτικό σκουπίδι, χαμουρεύονταν ένας τύπος με καμιά εικοσαριά ημίγυμνες, ξελιγωμένες γι’ αυτόν κοπελιές και τον εκλιπαρούσαν να γίνουν οι εκλεκτές του που θα ολοκληρώσουν το χαμούρεμα σε ερωτική πράξη. Κι επειδή πέτυχε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δηλαδή τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών μπανιστιρτζήδων, είπαν να αλλάξουν το σενάριο και να βάλουν μια γκόμενα να χαμουρεύεται με καμιά εικοσαριά ξελιγωμένους για να καταλήξει να πάρει ως τρόπαιο τον καλύτερο από τους χειρότερους που θα συμμετάσχουν σε αυτό τον τηλεοπτικό κατήφορο. Αν αυτό το concept δεν μοιάζει με τα προκαταρτικά μιας παρτούζας, τότε με τι μοιάζει και που παραπέμπει; 

Η κοινωνία φαίνεται να επιβραβεύει όλη αυτή την κατάντια της TV. Αύριο όμως θα διαμαρτύρεται για τον τρόπο ζωής των παιδιών της κι αυτό γιατί οι τηλεθεατές φαίνεται πως αδιαφορούν αν καταστρέφονται τα παιδιά των άλλων, αρκεί να μην αγγίξει το πρόβλημα τα δικά τους παιδιά. Αυτό όμως είναι λίγο δύσκολο. 

Στο γκρεμό θα πάμε όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι – χέρι. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, κι αυτοί που παίζουν κι αυτοί που σχεδιάζουν κι αυτοί που βλέπουν όλη αυτή την αθλιότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail