Άφησε ξερό τον Τσαβούσογλου η Λίβυα ΥΠΕΞ: Πάρτε τον στρατό σας και τους μισθοφόρους σας και φύγετε!

Freepen.gr - Δεν πρέπει να αισθάνθηκε ιδιαίτερα άνετα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ακούγονται τη Λίβυα ομόλογό του, Νάτζλα αλ Μανγκούς να ζητά την αποχώρηση  των ξένων δυνάμεων και των μισθοφόρων.

Φυσικά από μια λεκτική απαίτηση μέχρι την πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ωστόσο είναι διαφορετικό να παραμένεις κάπου όταν πια δε σε θέλουν. Βέβαια εδώ μιλάμε για την Τουρκία που έχει κάνει επιστήμη το να απλώνεται και να μη μαζεύεται. 

Η Μανγκούς δήλωσε:

«Υπογραμμίζουμε το ρόλο της Τουρκίας στο να μπει ένα τέλος στον πόλεμο και τη διατήρηση της εκεχειρίας. Ζητάμε από την Τουρκία να αναλάβει πρωτοβουλίες για την πλήρη υλοποίηση των προβλέψεων της διάσκεψης του Βερολίνου και του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ σύμφωνα με τα ψηφίσματα τους. Ζητάμε από την Τουρκία να συνεργαστεί με μας για τον τερματισμό της παρουσίας όλων των ξένων δυνάμεων και μισθοφόρων στη Λιβύη».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail