Πως γίνεται ο Επιτάφιος σε μια χώρα με αληθινούς Χριστιανούς - Δείτε τι έγινε χθες στον Προφήτη Ηλία στο Χαλέπι

Την ώρα που στην Ελλάδα η ΚΥΑ κανονίζει ακόμη και το πότε θα αναστηθεί ο Κύριος ή οι επιτάφιοι έγιναν μια βόλτα εντός των ναών ή εκτός περιμετρικά και στα Ιεροσόλυμα διαχωρίζονται οι αραβόφωνοι πιστοί σε εμβολιασμένους και μη για την πρόσβασή τους στην τελετή του Αγίου Φωτός, υπάρχει ακόμη μια χώρα όπου ο Χριστιανισμός μπορεί ακόμη να στηρίξει την πλάτη του.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο λόγος ως συνήθως για τη Συρία, τη χώρα με την οποία κοντεύουμε τα δέκα χρόνια χωρίς διπλωματικές σχέσεις. Εν προκειμένω πλήθος πιστών έδωσε το "παρών" στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στο Χαλέπι, όπου χοροστάτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας, Ιωάννης ο 10ος, μια σύγχρονη σπουδαία μορφή του ορθόδοξου κόσμου.

Προσέξτε τα καθαρά και φωτεινά πρόσωπα των ανθρώπων σε μερικές από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Πατριαρχείο, το οποίο δημοσίευσε επίσης ένα εξαιρετικό βίντεο στη σελίδα του > https://www.facebook.com/Antiochpatriarchate.org/videos/3939899259392986.

Μέτα μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις ανάμεσα στη χριστιανική [;] Ελλάδα και τη μουσουλμανική Συρία.























































Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail