Ο Ερντογάν «λυπάται» με τη συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου: Ξεχνά ότι οι εξισλαμιστές του ήρθαν πολύ αργότερα

Freepen.gr - Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Παρασκευή ότι «λυπάται» που βλέπει την Αίγυπτο σε αλληλεγγύη με την Ελλάδα.

«Γνωρίζετε ότι η στάση μας απέναντι στον αιγυπτιακό λαό είναι πολύ, πολύ θετική, δηλαδή, υπάρχει μια ιστορική σχέση μεταξύ του αιγυπτιακού λαού και του τουρκικού έθνους», είπε στους δημοσιογράφους.

«Γι 'αυτό προσπαθούμε να ανακτήσουμε την ιστορική μας ένωση με τον αιγυπτιακό λαό, όχι ως εχθρικοί αδελφοί, αλλά ως φίλοι», συνέχισε. «Μας λυπάται που βλέπουμε ότι οι Αιγύπτιοι είναι αλληλεγγύοι με τους Έλληνες».

Ο Ερντογάν, ένας απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων από την πλευρά του πατέρα του, πρέπει να μάθει ότι Ελληνες κι Αιγύπτιοι βρίσκονται σε αυτή τη γη χιλιάδες χρόνια πριν οι Τουρκομόγγολοι εισβάλουν στην περιοχή και μεταστρέψουν πότε με γαλιφιές και πότε με βία τους γηγενείς πληθυσμούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail