Πανικός μέσα στη νύχτα στο Μαξίμου από την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν

Μία δύσκολη νύχτα στο μέγαρο Μαξίμου για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι όπως φαίνεται τον έσυραν σε ένα ολέθριο λάθος.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος 

Τα όσα δήλωσε η υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Κάθριν Τάι αναφορικά με την πρόθεση της κυβέρνησης Μπάιντεν να βρει τρόπους για την απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων κατά του κορονοϊού, ήχησαν ως καμπάνες της κόλασης στα αυτιά τουλάχιστον δύο συμβούλων του Κυριάκου Μητσοτάκη και ενός υπουργού.

Είναι οι άνθρωποι που έσυραν τον πρωθυπουργό σε αυτή την απίστευτη δήλωση εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, κατά την διάρκεια συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, όπου ειρωνεύτηκε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ζητήσει ακριβώς το ίδιο πράγμα που τώρα επιδιώκει η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η οργή του πρωθυπουργού είναι δεδομένη και τρομάζει τους συγκεκριμένους συμβούλους. Διότι όπως φαίνεται από το βίντεο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάβαζε την απάντηση που αυτοί του έγραψαν, προκειμένου να ειρωνευτεί τον Τσίπρα. Για την ακρίβεια, η προσωπική πολιτική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο παρελθόν, ταυτιζόταν με αυτή του Αλέξη Τσίπρα για την άρση της πατέντας προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία! Και όμως, τον έπεισαν να την εγκαταλείψει, με το επιχείρημα ότι έτσι θα ταπεινώσει τον πολιτικό του αντίπαλο!

Είναι βέβαιο ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, θα τρίξουν τουλάχιστον δύο καρέκλες στο μέγαρο Μαξίμου. Δείτε το βίντεο:


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail