Θρίαμβος Ασαντ με 95,1% - Νίκησε όλη τη Νέα Τάξη κι οι Σύριοι τον στηρίζουν

Freepen.gr - Η Πρόεδρος της Λαϊκής Συνέλευσης, Hammouda Sabbagh ανακοίνωσε την Πέμπτη τη νίκη του Μπασάρ αλ-Άσαντ στις προεδρικές εκλογές της Συρίας, έχοντας την πλειοψηφία με 95,1%.

«Ο Δρ. Μπασάρ αλ-Άσαντ κέρδισε 13.540.860 ψήφους με 95,1% των έγκυρων ψηφοδελτίων», δήλωσε η Sabbagh σε συνέντευξη Τύπου.

Η Sabbagh πρόσθεσε ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων που έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν εντός και εκτός Συρίας έφτασε τις 18.107.109, ενώ ο αριθμός εκείνων που ψήφισαν εντός και εκτός της χώρας έφτασε τις 14.239.140.

Δεύτερος ήρθε ο Mahmoud Marei με 470.276 ψήφους και 3,3% ενώ ο Abdallah Salloum Abdallah απέσπασε 213.968 ψήφους με 1,5%.

Το μήνυμα του Ασαντ

«Ευχαριστώ όλους τους Σύριους για τον υψηλό πατριωτισμό τους και την αξιοσημείωτη συμμετοχή τους σε αυτό το εθνικό δικαίωμα.

Έλεος για τις ψυχές των μαρτύρων μας, χωρίς τους οποίους δε θα επιβίωνε η Συρία ..

Ανάρρωση για τους τραυματίες μας ... και χαιρετισμούς στους άντρες του ηρωικού μας αραβικού στρατού της Συρίας

Και για χάρη όλων των θυσιών τους… για το μέλλον των παιδιών και της νεολαίας της Συρίας… ας ξεκινήσουμε από αύριο το στάδιο της δουλειάς για να ενισχύσουμε την ελπίδα της οικοδόμησης της Συρίας όπως πρέπει».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail