3.600 κρατικές εταιρείες της Ουκρανίας περιμένουν...Τούρκους επενδυτές!

LNLNLN / pixabay
Freepen.gr - Υπάρχουν 3.600 κρατικές επιχειρήσεις σε πολλούς τομείς όπως η αγορά ακινήτων, γεωργίας και βιομηχανικών μηχανημάτων που κληρονομήθηκαν από τη Σοβιετική περίοδο στην Ουκρανία και οι περισσότερες από αυτές περιλαμβάνονται στη λίστα ιδιωτικοποιήσεων, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του κρατικού ταμείου πλούτου της Ουκρανίας Dmytro Sennychenko, καλώντας Τούρκους επενδυτές στη χώρα του για επενδυτικά σχέδια.

"Προσκαλούμε Τούρκους επενδυτές να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ιδιωτικοποίησης και να κερδίσουμε μαζί", δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu (AA).

Το Ουκρανικό Κρατικό Ταμείο Πλούτου είναι το ίδρυμα που ρυθμίζει τις δραστηριότητες ιδιωτικοποιήσεων στη χώρα.

Αναφέροντας ότι η κυβέρνηση στην Ουκρανία θέλει να μειώσει την παρουσία του κράτους στην οικονομία και να προσελκύσει επενδυτές ως πολιτική, ο Sennychenko δήλωσε ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία, ιδίως στον τομέα των υποδομών, και ελπίζει να δει τους Τούρκους επενδυτές να μετέχουν σε σχέδια ιδιωτικοποιήσεων επίσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail