Χαμός στο Ισραήλ: Πάνω από 1000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Χαμάς

badwanart0 / pixabay - παλαιότερη φωτογραφία από τη Γάζα
Freepen.gr - Συνολικά, 850 ρουκέτες από τη Γάζα έπληξαν το Ισραήλ τις τελευταίες δύο ημέρες, σκοτώνοντας 5 άτομα και τραυματίζοντας 50. Άλλοι 200 ​​ρουκέτες έπεσαν κοντά αλλά μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει η ισραηλινή debka.com.

Η IDF συνέχισε να εκκαθαρίζει τους αξιωματικούς της Χαμάς και της ισλαμικού τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας. Ανάμεσά τους ήταν ο Χασάν Κάουτζι, επικεφαλής ασφαλείας στο υποκατάστημα της Χαμάς, και ο αναπληρωτής του, Γουάιλ Ίσα, ο οποίος ήταν επίσης ο αδελφός του Μαρόβαν Ίσα, αναπληρωτής αρχηγός της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς. 

Η αεροπορική δύναμη κατέστρεψε επίσης τα σπίτια του Μπασάμ Ίσα, διοικητή της πόλης της Γάζας, του Ριφαά Σαλάμι, διοικητή του Χαν Γιουν, και του Μωάμεθ Γιαζούρι, επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Χαμάς. 

Νωρίς την Τετάρτη, η αεροπορική άμυνα της IDF κατέρριψε ένα ένοπλο drone της Χαμάς που πέρασε στον ισραηλινό εναέριο χώρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail