Όταν πριν έξι μήνες οι μενουμεσπιτάκηδες θριαμβολογούσαν για το "ελληνικό success story" σε βάρος της Σουηδίας

Giraffew / pixabay
Eπί ένα χρόνο, οι πολιτικές και δημοσιογραφικές ελίτ της Ελλάδας τρομοκρατούν έναν ολόκληρο λαό με τον "μπαμπούλα" της Σουηδίας! "Η ανεύθυνη Σουηδία δεν ακολούθησε την πεφωτισμένη πολιτική του λοκντάουν και γι' αυτό έχει καταντήσει ένα πραγματικό κολαστήριο όπου o Γκοτζίλα κόβει βόλτες στους δρόμους της Στοκχόλμης, οι άνθρωποι πεθαίνουν στους δρόμους και όλοι οι Σουηδοί επιθυμούν διακαώς να μετακομίσουν στην καραντινάτη Ελλάδα του Κούλη-Μωϋσή Μητσοτάκη!

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Τα' λέγε χθες ο Μηδενιστής στη Σία Κοσιώνη!", ούρλιαζαν όλους αυτούς τους μήνες τα καθεστωτικά παπαγαλάκια μπουκωμένα με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ της λίστας Πέτσα. Τα νούμερα όμως δείχνουν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. 

Πριν έξι μήνες τέτοια μέρα, τότε που ο μενουμεσπιτακικός όχλος θριαμβολογούσε για το "ελληνικό success story", η Ελλάδα είχε 574 νεκρούς από την επιδημία και η "επάρατος" Σουηδία 5.933 νεκρούς, δηλαδή 10 φορές περισσότερους από τους δικούς μας. Σήμερα, η Ελλάδα έχει 10.087 νεκρούς και η Σουηδία 13.923, δηλαδή έχουμε πια σχεδόν τα 3/4 των νεκρών της Σουηδίας. Και η διαφορά αναμένεται να μειωθεί κι άλλο γιατί ο ρυθμός εξάπλωσης της επιδημίας είναι πολύ υψηλότερος στην Ελλάδα απ' ότι στη Σουηδία (7,58/1.000.000 οι νέοι θάνατοι στην Ελλάδα έναντι 1,91 στην Σουηδία). 

Σε αυτό το νούμερο προσθέστε τους ανθρώπους που θα χάσουν την ζωή τους στην χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω του άγχους, των καρδιακών, των εγκεφαλικών και της έλλειψης χρημάτων για σωστή υγειονομική περίθαλψη (8,2% η πτώση του ΑΕΠ στην Ελλάδα έναντι 2,8%, στην Σουηδία), προσθέστε τους θανάτους από τις ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις που αναβλήθηκαν λόγω του λοκντάουν και ύστερα αναρωτηθείτε πόσο πετυχημένη υπήρξε τελικά η ελληνική πολιτική στο ζήτημα του κορωνοϊου. 

Το 2010, η κυβέρνηση Παπανδρέου μας έβαλε στο Μνημόνιο "για να μην γίνουμε Αργεντινή". Τελικά, όχι μόνο ξεπεράσαμε την συνολική πτώση του ΑΕΠ της Αργεντινής την περίοδο της πτώχευσης, αλλά είχαμε τη μεγαλύτερη και πιο παρατεταμένη οικονομική κρίση που γνώρισε δυτική χώρα σε ειρηνική περίοδο από το 1945 και μετά. Το 2020, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε το πιο σκληρό λοκντάουν στην Ευρώπη "για να μη γίνουμε Σουηδία". 

Τελικά, η οικονομία μας διαλύθηκε, το Σύνταγμα κατάντησε κουρελόχαρτο και παραβιάστηκαν ακόμη και οι πιο στοιχειώδεις ατομικές ελευθερίες, για να έχουμε ίδιο ή και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών με χώρες, όπως η Σουηδία, που επέβαλαν σαφώς πιο ήπια περιοριστικά μέτρα, κράτησαν ζωντανή την οικονομία τους και σεβάστηκαν τις ελευθερίες των πολιτών τους. 

Ποιος Ερντογάν; Εδώ και πολλά χρόνια, η μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή, την περιουσία και την ελευθερία των Ελλήνων είναι οι αχόρταγες, εγκληματικές και ανεύθυνες ελληνικές ελίτ .

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail