Απασφάλισε ο Αντώναρος με τη δήλωση Γεραπετρίτη: "Σταματώ πλέον να στέλνω κανονικά sms"

Την έντονη αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου επί Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε η αποστροφή Γεραπετρίτη περί παιδαγωγικού χαρακτήρα των sms, ο οποίος ανέβασε το παρακάτω σχόλιο στα κοινωνικά δίκτυα:

«Aυτόν τον σκοτεινό άνθρωπο που κανείς δεν ξέρει από που και πως μας προέκυψε — αλλά τον έκανε Υπουργό Επικρατείας θα τον πληρώσει ακριβά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όχι ότι με πολυνοιάζει. Αντίθετα.

Αλλά πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικής αντίληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.

Τώρα αποκαλύπτονται — πέρα από κάθε αμφιβολία — οι πραγματικές προθέσεις αυτής της άθλιας κυβέρνησης και του θρασύτατα ανέμελου Πρωθυπουργού της:

Θέλουν να χειραγωγήσουν τους Έλληνες.

Να τους βάλουν τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι. Να τους περιστείλουν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα άρνησης, ανυπακοής και δημοκρατικής αντίδρασης.

Λέω λοιπόν:

Επειδή δεν έχω αποφασίσει να εκχωρήσω σε κανένα Μητσοτάκη, σε κανένα Γεραπετριτη, σε κανένα Χρυσοχοΐδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει” από σήμερα δεν πρόκειται να στείλω κανένα κανονικό sms.

ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail