Το τελευταίο SMS στο 13033: Πότε θα καταργηθούν τα γραπτά μηνύματα

Free-Photos / pixabay
Η χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το χρονοδιάγραμμα άρσης μέτρων μετά το Πάσχα και η εξειδίκευση της χαλάρωσης του lockdown από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, δεν εμπεριείχαν κάποια αναφορά στην κατάργηση των SMS στο 13033.

Από: news247.gr - Βίκυ Σαμαρά

Οι οριστικές αποφάσεις για την υποχρέωση αιτιολόγησης μετακινήσεων μέσω γραπτού μηνύματος δεν έχουν ληφθεί τυπικά. Όπως όμως έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, από 3 Μαΐου και μετά, με ανοιχτή εστίαση, παρέλκει ο λόγος αποστολής SMS.

Αυτό είχε αφήσει να διαφανεί άλλωστε και ο υφυπουργός Ψηφιακής Μεταρρύθμισης Γιώργος Γεωργαντάς.

Υπενθυμίζεται ότι το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας (curfew), περιορισμός της κυκλοφορίας θα ξεκινά από τις 22:00 για την Μεγάλη Εβδομάδα και την ημέρα του Πάσχα, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι λειτουργίες της Εκκλησίας κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα τελειώνουν στις 21:00.

Ενώ από τις 3 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα) οπότε και ανοίγει η εστίαση και σταματούν όπως αναφέρθηκε τα SMS, ο περιορισμός κυκλοφορίας ισχύει από τις 23:00

Στις 15 Μαΐου, μαζί με το άνοιγμα του τουρισμού, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενδεχομένως τότε να σταματήσει και η απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail