Το πρώτο σύνταγμα των διηπειρωτικών πανίσχυρων πυραύλων Sarmat σε κατάσταση μάχης ως το 2022

Freepen.gr - Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο, το πολεμικό δυναμικό της Ρωσίας ενισχύεται και με άλλα όπλα

Το πρώτο σύνταγμα πλήρως εξοπλισμένο με διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Sarmat (ICBM) θα τεθεί σε λειτουργία μάχης έως τα τέλη του 2022, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην ομιλία του προς το έθνος κατά την ομοσπονδιακή συνέλευση την Τετάρτη.

"Το πρώτο σύνταγμα, πλήρως εξοπλισμένο με βαρείς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους Sarmat, θα τεθεί σε λειτουργία μάχης όπως έχει προγραμματιστεί μέχρι τα τέλη του 2022", δήλωσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, το πολεμικό δυναμικό της Ρωσίας ενισχύεται και με άλλα όπλα. "Ο αριθμός των επιθετικών συστημάτων με υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και των πολεμικών πλοίων με υπερηχητικά όπλα υψηλής ακρίβειας όπως οι πυραύλοι Kinzhal, Kalibr αυξάνονται. Στο εγγύς μέλλον, οι υπερηχητικοί πύραυλοι Tsirkon θα μπουν σε λειτουργία. Η ανάπτυξη άλλων σύγχρονων όπλων συνεχίζεται με αυστηρή συμμόρφωση με το σχέδιο των ενόπλων δυνάμεων ", δήλωσε ο Πούτιν.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail