Αύριο αρχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας και τα νέα λεωφορεία με leasing

Τα πρώτα 40 λεωφορεία με leasing θα ενισχύσουν καταρχάς 14 από τις πιο επιβαρυμένες γραμμές την Παρασκευή και σταδιακά το σύνολο των 300 νέων οχημάτων θα βγει στους δρόμους της Αθήνας το επόμενο διάστημα, όπως είχε δεσμευτεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στου Ρέντη, όπου βρίσκονται τα νέα λεωφορεία.

Ο κ. Καραμανλής μαζί με τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, κ. Γιάννη Ξιφαρά, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ, κ. Ιωάννη Γκόλια, το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ, κ. Νίκο Αθανασόπουλο, τον Πρόεδρο του ΟΣΥ, κ. Βασίλη Ξυπολητά και το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΥ, κ. Στέφανο Αγιάσογλου, για την αναδιάταξη του συγκοινωνιακού έργου και τη σταδιακή προσθήκη των 300 λεωφορείων με leasing κατά προτεραιότητα στις γραμμές, όπου παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail