Jerusalem Post: Το Ισραήλ να μην τσιμπήσει το αφήγημα συμφιλίωσης της Τουρκίας

UΜΙΤ ΒΕΚΤΑS / REUTERS
Freepen.gr - Το Ισραήλ πρέπει να είναι επιφυλακτικό για τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την επιθυμία της Άγκυρας για συμφιλίωση, καθώς η μοναδική επιθυμία της τελευταίας υπό την ηγεσία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει απομονώσει το Ισραήλ και ενδυναμώνει τους εχθρούς του, ανέφερε η Jerusalem Post σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Αν ο Ερντογάν είναι ειλικρινής στην επιθυμία του να αποκαταστήσει τους δεσμούς με το Ισραήλ, γράφει το άρθρο, θα πρέπει να επανορθώσει για το χαρακτηρισμό του Ισραήλ ως ναζιστική χώρα, να εκδιώξει τα μέλη της Χαμάς και να σταματήσει το φλερτ με αντι-Ισραηλινές εξτρεμιστικές ομάδες.

Ο Ερντογάν σε μια απροσδόκητη δήλωση τον Δεκέμβριο δήλωσε ότι η Τουρκία θα ήθελε καλύτερους δεσμούς με το Ισραήλ

Η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν έχει καμία απόδειξη ότι η Τουρκία κάνει κάτι για να επιδιορθώσει τους δεσμούς των δύο χωρών, ανέφερε η Ιερουσαλήμ Ποστ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail