Ρωσικά μαχητικά έκαναν σμπαράλια έξι αρχηγεία του ISIS στη Συρία

Freepen.gr - Μια πηγή υψηλού επιπέδου από το στρατιωτικό μέτωπο δήλωσε στο Sputnik Arabic την Παρασκευή ότι τα ρωσικά αεροσκάφη αναγνώρισης παρακολουθούσαν την έδρα του ISIS στην κεντρική Συρία, εκτός από τα οχήματα με τετρακίνηση που κινούνταν μεταξύ των αξόνων του Jabal al-Bishri, νότια της Raqqa και της περιοχής Ithriya της Hama.

Η πηγή δήλωσε: "με την ολοκλήρωση των δεδομένων πληροφοριών, ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν περισσότερες από 30 αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την καταστροφή 5 SUV και 6 αρχηγείων που ο οργανισμός χρησιμοποιούσε για να πραγματοποιήσει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις".

Η πηγή συνέχισε λέγοντας πως ο Συριακός Αραβικός στρατός (SAA) έστειλε περισσότερες στρατιωτικές ενισχύσεις τις τελευταίες ώρες προς τους άξονες της περιοχής Badiya Al-Sham ως μέρος των επιχειρήσεων χτενίσματος που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες, με την υποστήριξη της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Η πηγή επεσήμανε ότι η επιθετική ικανότητα των τζιχαντιστών της οργάνωσης μειώθηκε δραματικά κατά την τελευταία περίοδο, ως αποτέλεσμα της κοπής των αξόνων της δραστηριότητάς της μέσω των εστιασμένων αεροπορικών επιθέσεων που πραγματοποίησαν τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail