Οι Ρώσοι διέλυσαν το ISIS: Πάνω από 200 νεκροί, καταστροφή δύο βάσεων και 24 οχημάτων με πολυβόλων

Freepen.gr - Οι τρομοκράτες του ISIS δημιούργησαν μια καμουφλαρισμένη βάση βορειοανατολικά της Παλμύρας της Συρίας, όπου σχηματίστηκαν ομάδες για τρομοκρατικές επιθέσεις και κατασκευάστηκαν εκρηκτικές συσκευές. Τα αεροπλάνα των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων έχουν χτυπήσει αυτούς τους στόχους", δήλωσε τη Δευτέρα ο Αλεξάντερ Κάρποφ, αναπληρωτής επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων κομμάτων στη Συρία.

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου, σημείωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω και αμέσως ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις.

"Ως αποτέλεσμα ... καταστράφηκαν δύο καταφύγια, εξουδετερώθηκαν μέχρι και 200 μαχητές, 24 φορτηγά με βαριά πολυβόλα, καθώς και περίπου 500 κιλά πυρομαχικών και εξαρτημάτων για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών συσκευών", δήλωσε ο Καρπόφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, "παράνομες ένοπλες ομάδες έχουν προγραμματίσει τρομοκρατικές επιθέσεις και επιθέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες σε μεγάλες πόλεις, προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα εν όψει των προεδρικών εκλογών" στις 26 Μαΐου.

Οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται στα στρατόπεδα εκπαίδευσης των μαχητών, τα οποία βρίσκονται "στα εδάφη που δεν ελέγχονται από τις συριακές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της ζώνης At-Tanf, η οποία ελέγχεται από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail