Τα ρωσικά μάτια καρφωμένα πάνω στο USCGC Hamilton στον Εύξεινο Πόντο

Freepen.gr -
Ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθεί τις ενέργειες του USCGC Hamilton, ενός αντιτορπιλικού των ΗΠΑ που εισήλθε πρόσφατα στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε την Τρίτη το ρωσικό Εθνικό Κέντρο Άμυνας.
 

"Οι δυνάμεις και τα μέσα της Μαύρης Θάλασσας έχουν αρχίσει να παρακολουθούν τις ενέργειες του USCGC Hamilton, που εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 27 Απριλίου", δήλωσε το Κέντρο.  

Νωρίτερα, ο έκτος στόλος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το USCGC Hamilton μπήκε στη Μαύρη Θάλασσα "για να υποστηρίξει τους συμμάχους και τους εταίρους του ΝΑΤΟ".

Ένα σκάφος αυτής της κατηγορίας εισήλθε τελευταία στη Μαύρη Θάλασσα το 2008. Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών σημείωσε επανειλημμένα ότι η στρατιωτική παρουσία μη περιφερειακών δυνάμεων στον Εύξεινο Πόντο δεν διευκολύνει την περιφερειακή σταθερότητα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail