Κοιτούσαν μόνο ευθεία οι τρομοκράτες, δεν είδαν το ρωσικό drone καμικάζι να πέφτει σαν αστροπελέκι στα κεφάλια τους

Freepen.gr - Το ρωσικό κανάλι Veste δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει τη χρήση του ρωσικού καμικάζι drone Lancet εναντίον τρομοκρατών στη Συρία.

Το drone, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στη Συρία εδώ και αρκετά χρόνια.

Το βίντεο του καναλιού Veste δείχνει το drone την ώρα που επιτίθεται σε ένα τζιπ που χρησιμοποιούν οι ισλαμιστές και τη θέση των πολυβόλων τους.

"Το αεροπλάνο πλησιάζει τον στόχο του με ταχύτητες περίπου 300 χιλιομέτρων την ώρα και δεν υπάρχει οδός διαφυγής", δήλωσε ο Alexander Zakharov, επικεφαλής μηχανικός του Ομίλου Zala Aero, στο Veste.

Το Lancet εκτοξεύεται από έναν καταπέλτη και πετάει με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα – τρέχει πιο αθόρυβα από άλλα επειδή είναι ελαφρύτερο και πιο αδύνατο. Είναι επίσης φορτωμένο με πυρομαχικά βάρους περίπου 12 κιλών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Deagel, "το Zala Lancet, γνωστό και ως Lantset, είναι ένα καμικάζι drone που αναπτύχθηκε από την Zala Aero για να εξουδετερώνει στόχους στην ξηρά, στον αέρα ή/και στο νερό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ρωσικού στρατού.

Το νέο σύστημα όπλων έχει μέγιστη εμβέλεια 40 χιλιομέτρων και μπορεί να πραγματοποιήσει μια επίθεση ακριβείας αυτόνομα.


----

Εγγραφείτε στο κανάλι της "Μέσης Γραμμής" στο Youtube

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail