Ξαφνικά κρίση Ρώμης - Αγκυρας: Ο Ντράγκι αποκάλεσε δικτάτορα τον Ερντογάν - Εκλήθη ο Ιταλός πρέσβης!

Freepen.gr - Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι αποκάλεσε την Πέμπτη ανοιχτά τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "δικτάτορα", ανέφερε η Agence France-Press.

Οι παρατηρήσεις του Ντράγκι ήρθαν μετά από μια ερώτηση σχετικά με τη μεταχείριση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen την τρίτη κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Τούρκο Πρόεδρο, στην οποία η von der Leyen καθόταν χωριστά από τον Ερντογάν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel. 

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Αγκυρα καταδικάζει έντονα και εκδίδουμε τις δηλώσεις του "διορισμένου Ιταλού πρωθυπουργού Ντράγκι ".

Ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Άγκυρα, Μάσιμο Γκαϊάνι κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις δηλώσεις Ντράγκι εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail