Διακοπές με τα λεφτά του άλλου

veerasantinithi / pixabay
Συριζαίοι, γαλαζαίοι, ίδια γεύση. Τα παιδιά των εργαζόμενων στην Περιφέρεια είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού. Τα δικά σου είναι ενός κατώτερου. Γι΄αυτό, τις διακοπές των παιδιών των εργαζόμενων στην Περιφέρεια πρέπει να τις πληρώσεις εσύ. Δείτε ένα από τα θέματα που θα συζητήσουμε σήμερα το απόγευμα. Τι στοίχημα βάζετε ότι ΟΛΟΙ, από ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα ψηφίσουν "ναι" και μόνο η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θα πει "όχι";

"Η Περιφέρεια Αττικής κατανοώντας τόσο την ανάγκη για την ενίσχυση των παροχών και των διευκολύνσεων προς το προσωπικό της, την εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής ,όσο και τα οφέλη της συμμετοχής των παιδιών σε κατασκηνωτικά προγράμματα (κοινωνικοποίηση – αναψυχή – διευκόλυνση εργαζόμενων γονέων – θερινές διακοπές κ.α.) θα κάνει χρήση της ανωτέρω προαιρετικής δυνατότητας για την κάλυψη της δαπάνης συμμετοχής των τέκνων του προσωπικού της από ιδίους πόρους της και για το έτος 2021.

Για το λόγο αυτό, έχει προβλέψει πιστώσεις στον προϋπολογισμό του τρέχοντος οικονομικού έτους ύψους 100.000 €, στον ΚΑΕ 0581.01 «μη μισθολογικές, ενισχυτικές παροχές εισοδήματος (περιλαμβάνονται δαπάνη για θέρετρα, κατασκηνώσεις κλπ.)», για έναν εκτιμώμενο αριθμό συμμετεχόντων, περίπου 500 ατόμων. Το μέγιστο ποσό που θα καταβληθεί ανά τέκνο, σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής ΚΥΑ 3886/66 /20-4- 2021(ΦΕΚ. 1611 /τ.Β’ /20/4/2021), ανέρχεται στα 420 € (14 ημέρες χ 30 € ημερησίως), ή στα 728 € (14 ημέρες χ 52 € ημερησίως) στην περίπτωση τέκνου με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω".

Θάνος Τζήμερος

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.