Γιατί εκπλήσσεστε με το "ακαταδίωκτο"; Αφού έτσι γίνεται στις μπανανίες

Silentpilot / pixabay
Φίλοι μου κατανοώ ότι υπάρχει μια δυσαρέσκεια για το ακαταδίωκτο της επιτροπής, που μας ζάλισε τόσο καιρό με ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή, αλλά τόσα χρόνια σε αυτόν τον τόπο ζείτε. Έτσι γίνεται στις μπανανίες. Τι εκπλήσσεστε; 

Ελένη Παπαδοπούλου

Νομίζατε δηλαδη ότι γίναμε τίποτα σπουδαίοι και εκσυγχρονισμένοι, επειδή ο Αδωνις την είδε Γκρέτα Τούμπεργκ και γέμισε ανεμογεννήτριες τον τόπο πουλώντας πράσινη ανάπτυξη - κολοκύθια με την ρίγανη δηλαδή ή επειδή δίνει ο Πατέλης συνεντεύξεις για τον άντρα του; Μπανανομπαστουνοβλαχία είμεθα κατά κύριο λόγο και ως εκ τούτου ακαταδίωκτο υπάρχει γενικώς, είτε θεσμοθετημένο είτε εθιμοτυπικό. Διότι όπου υπάρχει διαφθορά οι ημέτεροι καλύπτονται ποικιλοτρόπως.

Έχετε βγάλει ποτέ άκρη με επιτροπές του Δημοσίου; Άμα έχετε βγάλει άκρη, άμα έχετε καταφέρει να δικαστούν και να σας αποζημιώσουν βάλτε μας μία φωτογραφία σας, να σας κάνουμε άγαλμα να σας έχουμε για πρότυπο. Μιλάμε για ομερτά. Τους πας στο δικαστήριο, πας στοιχεία, πλαστά, παραβιάσεις της νομοθεσίας, μάρτυρες, τα μαλλιά της κεφαλής σου. Αθώοι, όλα έγιναν τυχαία, δεν έφταιγαν αυτοί, απλά συνέβη, καλά συγγνώμη, λάθος, πώς κανετε έτσι. Να σας πω ένα εκατομμύριο παραδείγματα. 

Κοινώς, και χωρίς το ακαταδίωκτο αυτή η επιτροπή και η κάθε επιτροπή και ο κάθε ένας που είναι πάνω ή πίσω από την επιτροπή δεν θα λογοδοτούσε ποτέ μα ποτέ στον κόσμο για τις αποφάσεις του.

Γιατί το Δημόσιο, στενό ή ευρύτερο, έχει το ανεύθυνο. Έτσι μας ήρθε, έτσι κάναμε. Ποιος είσαι εσύ πλεμπ που θα αμφισβητήσεις την επιτροπή και την...επερεσία του Δημοσίου; Κανείς φυσικά βουτηγμένος μέσα στη διαπλοκή δεν θα το αλλάξει.

Στην Ελλάδα ζείτε, στην Ελλάδα θα ζείτε. Live with that. Δυστυχώς!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail