Ο Λίβυος πρωθυπουργός παίρνει τους υπουργούς του και πάνε στην Τουρκία για νέες συμφωνίες

Freepen.gr - Ο επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης θα επισκεφθεί τη Δευτέρα την Τουρκία για συνομιλίες, δήλωσε Κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρακτορείο Αναντολού αργά το Σάββατο.

Ο Mohammed Hammude δήλωσε ότι μια αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου με επικεφαλής τον Abdul Hamid Dbeibeh που θα περιλαμβάνει πέντε αναπληρωτές πρωθυπουργούς και 14 υπουργούς, καθώς και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Mohammed Al-Haddad μαζί με άλλους αξιωματούχους.

Ο Hammude δήλωσε ότι η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στην επιστροφή διαφόρων εταίρων στον τομέα των υπηρεσιών, όπως η ενέργεια και η υγεία, καθώς επίσης στην επιστροφή τουρκικών επιχειρήσεων για να ξαναρχίσουν δραστηριότητες οι οποίες σταμάτησαν λόγω της κρίσης στη χώρα.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Dbeibeh και η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες για να συζητήσουν συμφωνίες μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας και να βελτιώσουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail