Σενάριο εισόδου αμερικανικού υποβρυχίου στη Μαύρη Θάλασσα

Freepen.gr - Η ρωσική ιστοσελίδα Avia.pro αναφέρεται στην πιθανότητα αμερικανικό υποβρύχιο να έχει εισέλθει στη Μαύρη Θάλασσα χωρίς να εντοπιστεί και να βρίσκεται στα ρωσικά χωρικά ύδατα.

Το σενάριο αυτό τροφοδοτήθηκε από πληροφορίες της ιστοσελίδας για μια μάλλον περίεργη πτήση ενός ρωσικού αεροσκάφους ηλεκτρονικής νοημοσύνης Il-20, το οποίο πέταξε κατά μήκος μιας μάλλον ασυνήθιστης διαδρομής στο ανατολικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας. 

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για ανάπτυξη ηλεκτρονικού εξοπλισμού επιτήρησης κοντά στα ρωσικά σύνορα, καθώς τα ρωσικά αντθυποβρυχιακά αεροσκάφη δεν παρατηρήθηκαν στον ουρανό.

"Μια ενδιαφέρουσα και πολύ ασυνήθιστη πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά μήκος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας από ένα ηλεκτρονικό αεροσκάφος αναγνώρισης Il-20 των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων από το αεροδρόμιο Akhtubinsk (τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο επιστρέφει ήδη)", αναφέρει το Оперативная линия στο Telegram.

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο γεγονός ότι ο αριθμός των προκλήσεων του ΝΑΤΟ κοντά στα ρωσικά σύνορα αυξήθηκε πρόσφατα πολύ σοβαρά, καταλήγει η Avia.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail