Χαμός και ποδοπάτημα στην Τουρκία για ένα τσουβάλι πατάτες από τον πολυχρονεμένο

Freepen.gr - Κυριολεκτικά χαμός στην Eyyübiye της νοτιοανατολικής επαρχίας Urfa της Τουρκίας για ένα τσουβάλι πατάτες που μοίρασε ο πολυχρονεμένος σουλτάνος Ερντογάν. Τις σκηνές κατέγραψε ο βουλευτής του CHP, Tuncay Özkan, ο οποίος δήλωσε ότι το περιστατικό είναι η περίληψη της δεινής οικονομικής κατάστασης του λαού.

Τα πλήθη συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα φορτηγό που διένειμε πατάτες σε σάκους στις 17 Απριλίου με πλήρη αδιαφορία για τα μέτρα για τον COVID-19.

Το Υπουργείο Γεωργίας και Δασών, κατόπιν εντολής του Ερντογάν, αγόρασε πρόσφατα πατάτες και κρεμμύδια από αγρότες που δεν μπορούσαν να πουλήσουν τα προϊόντα τους και άρχισαν να τα διανέμουν σε όσους έχουν ανάγκη.

"Το βίντεο της διανομής πατάτας στο Eyyübiye είναι η περίληψη της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο λαός", δήλωσε ο Özkan.


Stampede occurs during free potato distribution in southeastern Turkey
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail