Καρφιά της Ρωσικής Πρεσβείας για το Ουκρανικό σε βάρος της Ελλάδας

hotsq / pixabay
Freepen.gr - «Είναι προφανές ότι η καταναγκαστική "ευρω-αλληλεγγύη" προκαλεί ζημιά στα πραγματικά συμφέροντα της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα παραθέτοντας το σύνδεσμο της ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τη συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον Πρέσβη της Ουκρανίας Sergii Shutenko.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ελλάδα στηρίζει τη διαδικασία του Μινσκ για την επίλυση του Ουκρανικού ζητήματος, σημείωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Ουκρανό πρέσβη Sergii Shutenko. Πρόσθεσε δε ότι τα διεθνή προβλήματα πρέπει να επιλύονται μέσω του διαλόγου και σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης αφού αναφέρθηκε στους μακροχρόνιους δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους λαούς των δύο χωρών, επισήμανε στον Ουκρανό πρέσβη ότι η ενίσχυση των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με χώρες της Ανατολικής Γειτονίας αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Συμβουλίων. Υπενθύμισε, τέλος, ότι η χώρα μας, έχει πληρώσει μεγάλο οικονομικό τίμημα, συνεπεία των ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στις εξαγωγές των προϊόντων της.

Η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας έχει προκαλέσει ανάμεικτα σχόλια.

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail