Ούτε τα δέντρα δε γλυτώνουν από τις επιχειρήσεις των Τούρκων κατά των Κούρδων

Freepen.gr - Τούρκοι στρατιώτες έκοψαν δέντρα κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής επιχείρησης στο Lice με τη συμμετοχή φρουρών του χωριού.

Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε μια τριήμερη επιχείρηση στις 14 Απριλίου που κάλυψε τις αγροτικές τοποθεσίες Dibek (Dêrxus), Arıklı (Huseynik) και Karahasan στην περιοχή Lice του Amed (Diyarbakır). Τούρκοι στρατιώτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση ξερίζωσαν τα δέντρα στην δασική περιοχή την περιοχή Dibek, μεταδίδει το πρακτορείο Firat.

Η καταστροφή των δέντρων συνεχίστηκε την Πέμπτη με αλυσοπρίονα, αυτή τη φορά σε άλλο μέρος του δάσους. Η δράση συνοδεύτηκε από φρουρούς του χωριού που έφεραν από την περιοχή Kulp με τη βοήθεια των μηχανών εργασίας που στάλθηκαν στην περιοχή.

Η καταστροφή των δέντρων τερματίστηκε το απόγευμα καθώς οι Τούρκοι στρατιώτες και οι φρουροί του χωριού αποσύρθηκαν από την περιοχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail