Πως η Τουρκία με ρωσικό καμουφλάζ επιδιώκει μόνιμη παρουσία στη Λιβύη!

Freepen.gr - Αποκλειστική πηγή ανέφερε στο "218News" ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.

Η πηγή ανέφερε ότι ο Τσαβούσογλου θα συναντηθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντώνιο Μπλίνκεν, τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Χέικο Μάας και τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ), Γενς Στόλτενμπεργκ.

Η πηγή αποκάλυψε ότι η Τουρκία θα επιδιώξει να καλυφθεί από το ΝΑΤΟ" για την παρουσία της στη Λιβύη κατά το επόμενο στάδιο, πείθοντας τα κράτη μέλη για την ανάγκη να είναι εκεί για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της αυξανόμενης ρωσικής παρουσίας.

Η πηγή επεσήμανε ότι η Τουρκία δεν θα αντιταχθεί στην ένταξη περιορισμένου αριθμού αξιωματικών του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο αποστολής υποστήριξης της κυβέρνησης εθνικής ενότητας στα καθήκοντα εκπαίδευσης, ανάπτυξης ικανοτήτων και ελέγχου των θαλάσσιων συνόρων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail