Ετοιμάζει επίδειξη ισχύος στη Ρωσία κατά την Ημέρα της Νίκης

Stanislav Κrasilnikov/ΤΑSS
Freepen.gr - Πάνω από 30 πληρώματα της στρατιωτικής αστυνομίας θα παρέχουν ασφάλεια για την ανακατανομή περισσότερων από 300 οπλικών συστημάτων στη ρωσική πρωτεύουσα για την Παρέλαση της Ημέρας Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας στις 9 Μαΐου, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας την Παρασκευή.

"Από τα μεσάνυχτα στις 24 Απριλίου, περισσότερα από 30 πληρώματα της στρατιωτικής αστυνομίας θα παράσχουν ασφάλεια κυκλοφορίας κατά την ανακατανομή της μηχανοκίνητης στήλης της παρέλασης από το Alabino στην περιοχή της Μόσχας σε μια προσωρινή δομή στάθμευσης αυτοκινήτων στο Nizhniye Mnevniki στη βορειοδυτική περιοχή της Μόσχας", ανέφερε το υπουργείο σε μια δήλωση.

Όπως διευκρίνισε το υπουργείο, στη Μόσχα θα αναπτυχθούν περισσότερα από 300 είδη στρατιωτικού και βοηθητικού εξοπλισμού με τροχούς και τροχούς που μεταφέρουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Η Ρωσία φαίνεται πως εκμεταλλεύεται τη συγκυρία της Παρέλασης για την Ημέρα της Νίκης κάνοντας μια επίδειξης της ισχύος και των όπλων της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail