Ξεκάθαρα μήνυμα Λαβρόφ στο Κίεβο: Ανάφλεξη στο Ντονμπάς μπορεί να σημάνει καταστροφή της Ουκρανίας

@mfa_russia
Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Πέμπτη ότι τυχόν προσπάθειες να ξεκινήσει μια νέα στρατιωτική σύγκρουση στην πληγείσα από τον πόλεμο περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας θα μπορούσε να καταλήξει στο να καταστρέψει την Ουκρανία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Τα παραπάνω σχόλια έρχονται εν μέσω εντάσεων, αφού ο αρχιστράτηγος της Ουκρανίας αυτή την εβδομάδα κατηγόρησε τη Μόσχα ότι ανέπτυξε δυνάμεις κοντά στα σύνορα και δήλωσε ότι οι ρωσόφωνοι αυτονομιστές παραβιάζουν συστηματικά την κατάπαυση του πυρός.

Το Κρεμλίνο δήλωσε νωρίτερα την Πέμπτη ότι οι πρόσφατες κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων και στρατιωτικού υλικού κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία είχαν ως στόχο να εξασφαλίσουν την ασφάλεια της Μόσχας και δεν αποτελούν απειλή για κανέναν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail