Πώς η Δόμνα Μιχαηλίδου εξαγρίωσε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ

Κάτι πρωτοφανές κατάφερε η Δόμνα Μηχαηλίδου, λόγω της πολιτικής της απειρίας: εξαγρίωσε και την τοπική Νέα Δημοκρατία της Β΄ Πειραιά, έφαγε συγχρόνως άκυρο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από: topontiki.gr

Πώς έγινε αυτό: η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε κανονίσει την περασμένη Τρίτη να κάνει περιοδεία με τη βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα στον καταυλισμό σεισμοπλήκτων στη Νίκαια, 22 χρόνια μετά τον… σεισμό. Κάλεσε και τον δήμαρχο της περιοχής και ακολούθως το… ανακοίνωσε ως τετελεσμένο στα στελέχη και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εξεπλάγησαν.

Οπως είναι λογικό, η περιοχή έγινε άνω-κάτω. Τελικά την κατάσταση έσωσε ο τοπικός δήμαρχος Νίκαιας, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί για υγειονομικούς λόγους, εξηγώντας αναλυτικά στην υφυπουργό τι συμβαίνει σήμερα στην περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθεί.

Λεπτομέρεια που αναφέρει η Καθημερινή: ο δήμαρχος είναι φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το κυβερνητικό στέλεχος να εκτεθεί και στα μάτια των τοπικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η επίσκεψη βεβαίως ακυρώθηκε. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail