Σιβυλλική δήλωση Ρώσων για τη φύλαξη της Γέφυρας της Κριμαίας: Περιμένουν επίθεση ή σαμποτάζ;

Sergei Μalgavkο/ΤΑSS
Freepen.gr - Η γέφυρα της Κριμαίας προστατεύεται αξιόπιστα από πιθανές απειλές, δήλωσε ο επικεφαλής της Ρωσικής Εθνικής Φρουράς Βίκτορ Ζολότοφ στο πρακτορείο TASS την Πέμπτη.

"Οι εγκαταστάσεις της γέφυρας της Κριμαίας προστατεύονται σήμερα πλήρως από εδάφους, αέρος, ύδατος αλλά και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας", ανέφερε.

"Τα νερά που γειτνιάζουν με αυτή τη μεγάλη αρτηρία μεταφοράς περιπολούνται από τα σκάφη της Εθνικής Φρουράς, ενώ οι βατραχάνθρωποί μας επιθεωρούν τα υποστηρίγματα της γέφυρας κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Πρόκειται για σκληρή δουλειά και τεράστια ευθύνη", δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς.

Τα σκάφη αντι-σαμποτέρ κατηγορίας Grachonok έχουν γίνει δεκτά για υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά της Ρωσίας για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων στο Στενό του Κερτς, δήλωσε ο Ζολότοφ.

Μια ταξιαρχία ειδικών επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς εργάζεται σε στενή αλληλεπίδραση με τα Υπουργεία Άμυνας και Εσωτερικών της Ρωσίας, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) και τα υπουργεία Μεταφορών και ενέργειας. Από πέρυσι, ο Όμιλος λειτουργεί πλήρως υπό τη γενική διοίκηση του Κοινού Κέντρου Συντονισμού, δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail