Οι Ρωσόφωνοι απέτρεψαν διείσδυση Ουκρανών σαμποτέρ και ανιχνευτών

Freepen.gr - Η λαϊκή πολιτοφυλακή του DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ) καταγράφει τακτικά τις πτήσης αναγνώρισης από UAV's στην πρώτη γραμμή, και τις δραστηριότητες των ομάδων σαμποτάζ και αναγνώρισης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λαϊκού DPR Miltia συνταγματάρχης Eduard Basurin.

"Στις 4 Απριλίου, ο εχθρός προσπάθησε για άλλη μια φορά την αναγνώριση των ναρκοπεδίων μπροστά από τις θέσεις μας κοντά στο Shumy.

Οι υπερασπιστές μας έπρεπε να χρησιμοποιούν τυποποιημένα όπλα που δεν απαγορεύονται από τις συμφωνίες του Μινσκ. Κατά τη διάρκεια της βιαστικής μάχης, οι στρατιώτες της Ουκρανίας υποχώρησαν στις θέσεις τους.

Ενώ εξέταζαν το ναρκοπέδιο, οι στρατιωτικοί μηχανικοί μας βρήκαν το σώμα ενός στρατιώτη της Ουκρανίας. Επρόκειτο για τον Baitala Igor Nikolayevich, γεννημένο το 1995.

Ο συνταγματάρχης σημείωσε επίσης ότι η λαϊκή πολιτοφυλακή της DPR είναι έτοιμη για οποιεσδήποτε αλλαγές στην κατάσταση και τα σενάρια των ενεργειών του εχθρού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail