Κυβερνητική εκπρόσωπος χωρίς...προφυλάξεις

«Το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ψηφίζουν με τον ίδιο τρόπο που πηγαίνουν στα μπουρδέλα: χωρίς προφυλακτικό...» tweet της κ. Πελώνη από το 2012 για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, τότε που ο ελληνικός λαός τάραξε συθέμελα τα παραδοσιακά κόμματα αλλά δεν τόλμησε να ολοκληρώσει τη δουλειά, ώστε σήμερα να έχει μια Πελώνη εκπροσωπούσα εκείνους τους οποίους καυτηρίαζε και με έντονο τρόπο.

Του Στρατή Μαζίδη

Τότε ήταν η μόνη φορά που ο λαός προσπάθησε να...προφυλαχθεί. Γενικώς αμέτρητα παλαιότερα tweets της κ. Πελώνη κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Με άλλα που έγραφε τότε συμφωνώ, με άλλα όχι. Μπράβο της πάντως γιατί σε αντίθεση με άλλους κι άλλες, δεν έτρεξε να τα σβήσει. Το σωστό να λέγεται. Ένα δεύτερο σωστό είναι ότι της πήγαιναν περισσότερο τα πιο μακριά μαλλιά.

Το αν η Πελώνη μπορεί να εκπροσωπεί εκείνους που τότε χλεύαζε (Χρυσοχοΐδη, Γεωργιάδη, Βορίδη, Β. Οικονόμου) συναγελαζόμενη μαζί τους, είναι δικό της θέμα. Σίγουρα όμως δεν οφελεί την εικόνα της. Όπως και της κυβέρνησης που τόσο πολύ ενδιαφέρεται για το...ίματζ της. Οι δημοσιογράφοι πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουν σταθερή στάση. Πώς συνεργάζεσαι με αυτούς που κορόιδευες; Αλλά κι αυτοί πως σε δέχονται.

 

Το αν η Πελώνη μπορεί να εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση, με όσα έγραφε για τις σημαίες στα Ιμια, την Ορθοδοξία και την υπερηφάνεια για την ελληνική καταγωγή, η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι.

Τέλος η κ. Πελώνη κακώς διαμαρτύρεται. Δε γνωρίζει πως και οι κρίνοντες κρίνονται; Ή όπως λέμε κι εμείς οι...Ορθόδοξοι "εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν";

Ας ελπίσουμε πάντως ο ελληνικός λαός επιτέλους την επόμενη φορά να προσέλθει στις κάλπες έχοντας λάβει τις προφυλάξεις του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail